21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κολέ: “Ευτυχώς που μειώσαμε στους 9”!

Ο Βενσάν Κολέ και ο Ζακ Ράιτ συμφώνησαν σε ένα πράγμα. Ότι τα πράγματα για τη Στρασμπούρ θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα με την εξέλιξη που είχε ο αγώνας στην τελευταία περίοδο και ότι τελικά είναι ευχαριστημένοι που έχασαν μόνο με διαφορά 9 πόντων.

"Μπορούμε να είμαστε απογοητευμένοι, γιατί στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε καλά. Δεν ελέγξαμε την επιστροφή της ΑΕΚ, όπως θα έπρεπε. Αντί να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, πανικοβληθήκαμε λίγο. Κάποιοι παίκτες είχαν βιαστικές επιλογές. Βρεθήκαμε στο -12 δυόμισι λεπτά πριν από το τέλος και θα μπορούσε το παιχνίδι να εξελιχθεί χειρότερα για μας. Αλλά καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά στους 9 πόντους κι αυτό είναι καλό. Όλα είναι ανοικτά πλέον. Δεν ξέρω τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία μας", δήλωσε ο Βενσάν Κολέ, ο οποίος εντόπισε τη βασική διαφορά της σημερινής αναμέτρησης με την ΑΕΚ σε σχέση με τις δύο που είχαν προηγηθεί στην κανονική περίοδο του BCL στο πρόσωπο του Κέβιν Πάντερ. Ως γνωστόν, ο Αμερικανός δεν είχε παίξει με την ΑΕΚ στους αγώνες της κανονικής περιόδου:

"Η κύρια διαφορά είναι ο Πάντερ. Είναι ένας παίκτης που φέτος έχει παίξει πολύ καλά εναντίον μας. Έπαιξε καλά και με τη Ράντομ. Σήμερα δεν σκόραρε μόνο, αλλά ήταν ένας από τους λόγους που δεν παίξαμε καλά στην επίθεση στην τελευταία περίοδο, γιατί ήταν εξαιρετικός και στην άμυνα".

Από την πλευρά του ο Ζακ Ράιτ υποστήριξε: "Ξέραμε τι παιχνίδι θα γινόταν. Ήταν δύσκολη η ατμόσφαιρα και η ΑΕΚ καλή ομάδα. Αρχίσαμε άσχημα και η ΑΕΚ έλεγξε το παιχνιδι στην αρχή. Μετά, για 2,5 δεκάλεπτα ήμαστε εμείς που παίξαμε καλά, αλλά στο τέλος η ΑΕΚ έλεγξε και πάλι το παιχνίδι. Το καλό είναι ότι πετύχαμε το στόχο μας να χάσουμε κάτω από 10 πόντους. Είμαστε απογοητευμένοι για την ήττα, αλλά και χαρούμενοι ταυτόχρονα επειδή η διαφορά έπεσε. Αν ήταν πάνω από 10 πόντους, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα για μας στον επαναληπτικό".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ