17.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κοκόσκοφ: “Όλα έγιναν πολύ γρήγορα με τη Φενέρμπαχτσε”

Ο Ιγκορ Κοκόσκοφ είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών με την απόφασή του να αναλάβει τα ηνία της Φενέρμπαχτσε διαδεχόμενος τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η κληρονομιά είναι βαριά, αλλά όπως ομολόγησε στη συνέντευξή του στο Sport Klub ο Ζοτς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πει το "ναι" στην τούρκικη ομάδα, όπως και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής παραδέχθηκε πάντως πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Το ρεπορτάζ έδινε άλλωστε ως πρώτο φαβορί και πολύ κοντά στη θέση τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο οποίος όμως είπε με τη σειρά του πολύ γρήγορα το "ναι" στην Μπαρτσελόνα όταν οι Καταλανοί τον κάλεσαν να διαδεχθεί τον Σβέτισλαβ Πέσιτς. "Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Η πρώτη επικοινωνία έγινε με τον εκπρόσωπό μου πριν από μόλις λίγες μέρες. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα πλέον. Δεν είναι όπως πριν από είκοσι χρόνια, όταν εγώ είχα πάει στο ΝΒΑ. Οι δύο πλευρές ανταλλάσσουν πληροφορίες, έχουν επαφή πλέον. Οι καιροί είναι διαφορετικοί".

Ο Κοκόσκοφ είχε βρεθεί στην Φενέρμπαχτσε πάντως και επί Ομπράντοβιτς, όταν είχε πάει να παρακολουθήσει προπονήσεις, κάτι που έκαναν κι άλλοι προπονητές. "Είναι μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και εξαιτίας της εξαιρετικής σχέσης που έχω με τον Ομπράντοβιτς προσωπικά και επαγγελματικά επισκέφθηκα την Κωνσταντινούπολη και είχα την ευκαιρία να δω πως λειτουργούν τα πράγματα στν ομάδα κα ξέρω καλά και τα στελέχη της. Τόσο ο Ομπράντοβιτς, όσο και ο Μπογκντάνοβιτς ήταν πολύ θετικοί στην προοπτική αυτή στην καριέρα μου όταν συζήτησα την πρόταση που είχα".

Η συμφωνία με την Φενέρμπαχτσε δεν αναιρεί αυτή που έχει με την Εθνική Σερβίας στην οποία θα παραμείνει όπως ξεκαθάρισε: ""Η Εθνική ομάδα είναι μια απόλαυση και ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Θα δώσω όλη μου την ενέργεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ