25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κοκόσκοφ: «Παίζει καλά και με αυτοπεποίθηση ο Παναθηναϊκός»

Η Φενέρμπαχτσε είναι ο επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Μετά την ήττα τόσο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας όσο και την Μπάγερν Μονάχου, στην Κωνσταντινούπολη, η «Φενέρ» δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ απέναντι στους «πρασίνους» (22/10, 21.00), με το έργο της να κρίνεται δύσκολο σύμφωνα με τον προπονητή της, Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

«Έγιναν πολλές αλλαγές στον Παναθηναϊκό. Έχει έναν νέο προπονητή και πολλά νέα αποκτήματα, αλλά διαθέτουν μια πολύ αθλητική ομάδα, που είναι ευέλικτη και μπορούν να πάνε σε ψηλά, αλλά και χαμηλά σχήματα. Τελευταία παίζουν πολύ καλά και με πολλή αυτοπεποίθηση. Στην έδρα τους βγάζουν πολλή ενέργεια και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας για να έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός.

O Νταϊσόν Πιέρ, από την πλευρά των παικτών, ανέφερε: «Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός αντίπαλος. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε το προπονητικό πλάνο. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς ψηλούς και ποιοτικούς περιφερειακούς και το προπονητικό τιμ μάς έχει προετοιμάσει για όλους. Θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε καλή άμυνα κι έτσι θα έρθει και το σκορ στην επίθεση. Αυτό θα μας βάλει σε μια καλή θέση για να κερδίσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ