17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κοκόσκοφ: “Από τους δυσκολότερους παίκτες ο Νέντοβιτς”

Η Κωνσταντινούπολη θα φιλοξενήσει τον αγώνα Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός αύριο (15/1) και ο προπονητής της τούρκικης ομάδας Ιγκόρ Κοκόσκοφ αναφέρθηκε στους "πράσινους", αλλά και στον Νεμάνια Νέντοβιτς.

"Ο Παναθηναϊκός διαθέτει αρκετό ταλέντο για να παίξει καλά και να κερδίσει, παρά τη δύσκολη και διαδικασία με την αλλαγή προπονητή. Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια το έχουν αποδείξει αυτό. Έκαναν μια σημαντική νίκη εναντίον της Βιλερμπάν και κέρδισαν επίσης στο εγχώριο πρωτάθλημα. Παίζουν καλά και σταθερά.

Προτεραιότητά μας θα είναι να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε όλα τα ατού του αντιπάλου. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ένας από τους δυσκολότερους παίκτες να αντιμετωπίσεις στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Πραγματικά είναι σε εξαιρετική φόρμα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο σχέδιο μας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα πάνω στον Νέντοβιτς, ο οποίος είναι σήμερα ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης στην επίθεση".

Ο Εντγκάρας Ουλανόβας πρόσθεσε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, εν μέσω ενός δύσκολου προγράμματος και σε μια διπλή εβδομάδα που πάντα είναι δύσκολη. Είχαμε μια καλή νίκη, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στον Παναθηναϊκό. Έπαιξε πολύ καλά στο τελευταίο του παιχνίδι. Έχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν πολλούς πόντους. Ειδικά οι Νέντοβιτς και Παπαπέτρου παίζουν πολύ καλά. Αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε καλή δουλειά, ειδικά στην άμυνα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ