29.4 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοκόσκοφ: «Ήταν απίστευτο, δεν έχω λόγια»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, μετά τη σπουδαία νίκη της Σλοβενίας επί της Ισπανίας και την πρόκρισή της στον τελικό του 40ού Ευρωμπάσκετ.

Οι Σλοβένοι θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο μετά την ιστορική επικράτησή τους απέναντι στους Ίβηρες, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να παραδέχεται μετά το τέλος του ημιτελικού: «Είμαι σίγουρος πως τώρα πολλά παιδιά πίσω στην πατρίδα θα φορούν τις φανέλες του Ντράγκιτς και του Ντόντσιτς. Θα απολαύσουμε αυτή τη νίκη, γιατί δουλέψαμε σκληρά. Όλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες, για τη δουλειά που έκαναν. Ήταν κάτι απίστευτο. Δεν έχω λόγια». Αντίπαλος της Σλοβενίας στον τελικό θα είναι ο νικητής του Σερβία-Ρωσία, με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ να εξηγεί: «Υποστηρίζω τη Σερβία, αλλά στον τελικό θέλω να κερδίσει η ομάδα μου».

Ο Λούκα Ντόντσιτς, από την πλευρά του, ανέφερε: «Ήταν μια τεράστια νίκη απέναντι σε μια πολύ σπουδαία ομάδα. Γράψαμε ιστορία. Παίξαμε με πολλή ενέργεια, περιορίσαμε τους αντιπάλους με την άμυνά μας και είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό που καταφέραμε. Πλέον, ονειρευόμαστε το χρυσό, είναι ακόμα ένα παιχνίδι και θα μπούμε δυνατά για να πάρουμε την πρώτη θέση. Θα είναι το παιχνίδι της ζωής μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ