15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κοιτάζει Σταματογιάννη και Δεληγεώργη ο Χαρίλαος Τρικούπης

Ο Χαρίλαος Τρικούπης εκτός από τις ανανεώσεις και τις αποδεσμεύσεις δουλεύει και αρκετά στον τομέα τον μεταγραφών, και έτσι έχει βάλει στο στόχαστρο δυο παίκτες, που ο καθένας από αυτούς έχει τα χαρακτηριστικά να προσφέρει στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Σταματογιάννη και Απόλλωνα Δεληγεώργη, με τον δεύτερο να έχει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α2, και τον πρώτο να ξεχωρίζει με το Αναταόλια στο περσινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο του παίκτη αποκάλυψη της σεζόν, όπως ψήφισαν οι προπονητές της κατηγορίας.

Ο ταλαντούχος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος αγωνίστηκε δυο σεζόν στην Α2 με τον Ηρακλή, και άλλες δυο σεζόν στο Ανατόλια είχε την περσινή σεζόν 9,4 πόντους σε 28 παιχνίδια αποτελώντας τον παίκτη που ξεχώρισε σε ένα εξαιρετικό σύνολο. Ο 25χρονος γκαρντ, Απόλλωνας Δεληγεώργης βρέθηκε πέρυσι στον Ηρακλή έχοντας μικρή συμμετοχή, ενώ έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε ΑΕΛ (7,2 π.), δυο χρονιές σε Φίλιππο Βέροιας και ΟΦΗ. Επίσης έχει περάσει από τον Πιερικό Αρχέλαο και την Β' Εθνική, Μαντουλίδη και Ασπίδα Ξάνθης.

Και οι δυο παίκτες αρέσουν στον Γιάννη Δημητριάδη, και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση προς την απόκτηση τους.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ