21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κοιτάει μπροστά η Ολύμπια Λάρισας

Στην Ολύμπια Λάρισας ξεκίνησαν και πάλι προπονήσεις, στο κλειστό της Νεάπολης, κοιτώντας παράλληλα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά την πανδημία του κορονοϊού και την κατ’ οίκον απομόνωση που επιβλήθηκε σε όλους έφερε ξανά τις Θεσσαλές στο παρκέ, για να προπονηθούν ατομικά, αφού προς το παρόν επιβάλλεται να τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις και απαγορεύονται οι επαφές.

Η Ολύμπια Λάρισας, παρότι στο φετινό πρωτάθλημα του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών ήταν τελευταία στο σημείο της διακοπής με μόλις δύο νίκες και δεκαεφτά ήττες, διατήρησε τη θέση της στις εθνικές κατηγορίες και ξεκίνησε ήδη το σχεδιασμό της καινούριας σεζόν, με έμφαση στην ενίσχυση του ρόστερ, αφού όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι διοικούντες έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι για να «κλείσουν» παίκτριες.

Η ανακοίνωση: «Στην Α2 Γυναικών θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η ομάδα μας μετά τις οριστικές αποφάσεις της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΟΚ. Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει με αρκετές προσθήκες, που θα ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ