21.9 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κοινή δράση Γκασόλ – Ναδάλ ενάντια στον κορονοϊό

Δύο από τους μεγαλύτερους αθλητές της Ισπανίας ο Πάου Γκασόλ και ο Ράφα Ναδάλ έκαναν τη δική τους κίνηση ματ στη μάχη κατά το κορονοϊού. Οι δυο τους ξεκίνησαν μια μεγάλη καμπάνια, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μάχη κατά της πανδημίας, αλλά και για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη.

Το κάλεσμά τους έχει ήδη μεγάλη ανταπόκριση και στο χώρο του μπάσκετ λόγω Γκασόλ και στο χώρο του τένις λόγω Ναδάλ, αλλά και από αυτόν του ποδοσφαίρου ή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μια προσπάθεια για την οποία μόνο συγχαρητήρια αξίζουν και στους δύο αυτούς μεγάλους σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού.

O στόχος είναι πολύ φιλόδοξος όπως παραδέχθηκε ο Πάου Γκασόλ στο βίντεο το οποίο έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, καθώς θέλουν να συγκεντρωθούν για τον Ερυθρό Σταυρό 11 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα βοηθήσουν πάνω από 1.350.000 συνανθρώπους μας. Αν μη τι άλλοι και οι δύο αθλητές ξέρουν πολύ καλά πως να πετυχαίνουν, ακόμη κι αν θέτουν υψηλούς στόχους. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και σε αυτήν τους την προσπάθεια.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ