18.1 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κληρώνει για την Basket League

Το πρόγραμμα των αγώνων του νέου πρωταθλήματος της Basket League, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, θα γίνει γνωστό την Τρίτη (05/09, 18.30, ΕΡΤ1).

Η κλήρωση του 26ου επαγγελματικού πρωταθλήματος, από τον ΕΣΑΚΕ, θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» και στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνουν και βραβεύσεις. Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή θα τιμήσει την Εθνική Ελλάδας Νέων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20, καθώς κι όλους όσοι ξεχώρισαν πέρυσι και συγκεκριμένα τους Νικ Καλάθη (MVP, καλύτερος αμυντικός και μέλος της καλύτερης πεντάδας), Βασίλη Σπανούλη (πιο δημοφιλής και μέλος της καλύτερης πεντάδας), Κώστα Παπανικολάου, Γιώργο Πρίντεζη και Κρις Σίνγκλετον (μέλη της καλύτερης πεντάδας), Τσάβι Πασκουάλ (καλύτερος προπονητής), Αντώνη Κόνιαρη (καλύτερος νέος παίκτης), Νίκολα Μιλουτίνοφ (πιο βελτιωμένος παίκτης) και Μάικ Τζέιμς (πιο θεαματικός παίκτης).

Θα προβληθεί και βίντεο αφιερωμένο στο Νίκο Γκάλη, εν όψει της εισόδου του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, ενώ τιμητικές βραβεύσεις θα γίνουν στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση των τίτλων πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2016-2017 και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη συμμετοχή της στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Επίσης, στις ΚΑΕ που με την παρουσία, των ιδίων και των φιλάθλων τους, ανέδειξαν το «ευ αγωνίζεσθαι» θα απονεμηθεί το «Βραβείο Ήθους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ