16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κλειδί του αγώνα η συγκέντρωση

Στην Βαρκελώνη δοκιμάζεται αύριο (22:00) η Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague. Οι Τούρκοι στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με κεκτημένη ταχύτητα από τις πέντε διαδοχικές τους νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Γνωρίζουν όμως πως η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της διοργάνωσης. 

 

«Είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα και βαθιά ρόστερ της Euroleague. Αυτή η ομάδα έχει χτιστεί για να διεκδικήσει και να κερδίσει τον τίτλο φέτος. Παίζουν επιθετικά και αποτελεσματικά. Πιστεύω πως έχουν αυτοπεποίθηση, ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους. Τρέφουμε αμέριστο σεβασμό για αυτούς, αλλά πιστεύω πως έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε, ούτως ώστε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας απέναντι σε αυτή την ομάδα. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα για 40 λεπτά». Αυτά δήλώσε ο κόουτς Ιγκόρ Κοκόσκοφ μια μέρα πριν το τζάμπολ του συγκεκριμένου αγώνα.

 

«Είναι το πρώτο από τα τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια μας, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Πρόκειται να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουν ένα σπουδαίο ρόστερ με την προσθήκη του Καλάθη. Έχουν καλούς παίκτες και στις 5 θέσεις, άρα οφείλουμε να παίξουμε δυνατά από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Αυτό θα είναι το κλειδί του παιχνιδιού, διότι δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε ούτε λεπτό απέναντι σε μια ομάδα όπως αυτή». Αυτά είχε να δηλώσει από την μεριά του ο Βέσελι για το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ