13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κλείνουν ξανά τις εγκαταστάσεις τους οι Νάγκετς

Τα θετικά δείγματα στους Ντένβερ Νάγκετς έφθασαν τα τρία κι αυτό οδήγησε τους διοικούντες στην απόφαση να κλείσουν ξανά τις αθλητικές εγκαταστάσεις τους.

Οι «σβόλοι» δεν ανακοίνωσαν τα ονόματα όσων νοσούν από τον κορονοϊό, απλώς διευκρίνισαν πως πρόκειται για ασυμπτωματικούς, οι οποίοι ανιχνεύθηκαν μέσω των τεστ που έγιναν. Συνολικά, 35 άτομα είναι να ταξιδέψουν στο Ορλάντο και την Disney World για την επανεκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος του ΝΒΑ, αλλά τα τρία εξ αυτών διαπιστώθηκε πως νοσούν, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν κι άλλοι ασθενείς, στα νέα τεστ που θα γίνουν.

Θυμίζουμε πως ο προπονητής Μάικ Μαλόουν είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως νόσησε από τον ιό COVID-19 προ διμήνου, αλλά το έμαθε με μεγάλη καθυστέρηση αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο τεστ για να κάνει τη σχετική εξέταση, ενώ κόλλησε και ο Νίκολα Γιόβιτς, μετά το ταξίδι του στη Σερβία.

Οι Νάγκετς έκριναν σκόπιμο να κλείσουν ξανά τις εγκαταστάσεις τους και παραμένει προς το παρόν άγνωστο εάν οι παίκτες θα καταφέρουν να προπονηθούν και πάλι στο Ντένβερ πριν από την αναχώρησή τους για τη Φλόριντα, εκεί όπου θα δοθούν όλοι οι εναπομείναντες αγώνες της φετινής αγωνιστικής περιόδου, η οποία έχει διακοπεί από τον περασμένο Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ