25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Κλείνει Φέργκιουσον ο Χαρίλαος Τρικούπης (vid)

Στον Χαρίλαο Τρικούπη τρέχουν για να προλάβουν μετρώντας αντίστροφα προς την έναρξη της Basket League και να ενισχύσουν το ρόστερ που έδειξε μεγάλες αδυναμίες τόσο στα φιλικά, όσο κυρίως και στο ματς κυπέλλου με τη Λάρισα. 

Μετά την απόκτηση του Γιάννη Αγραβάνη που είχε αποκαλύψει το basketa.gr, μέσω Προμηθέα ο οποίος και έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη, η ομάδα του Μεσολογγίου προχωράει και σε αλλαγές, με τον Τζαζμαρ Φέργκιουσον να είναι κοντά στη συμφωνία για να προσθέσει εμπειρία στην περιφέρεια. Ο 31χρονος Φέργκιουσον (1,85) προορίζεται για τη θέση του Τάι Κόκφιλντ ο οποίος δεν υπολογίζεται, προερχόμενος από μια πολύ καλή σεζόν στην Α2 Ιταλίας με την Πιατσέντζα, στην οποία πρόσφερε 21,6 πόντους ανά αγώνα και 3,1 ασίστ. Στην Ιταλία αγωνίζεται ανελλιπώς και με επιτυχία από το 2013!

Η περίπτωση που ακούστηκε του Μπόμπι Μπράουν δεν προχώρησε για κάποιους λόγους, αντίθετα θα ολοκληρωθεί του Κέβιν Λάνγκφορντ ο οποίος αν και απέχει από την ενεργό δράση εσχάτως, διατηρείται σε καλή κατάσταση, έχει δεδομένη ποιότητα και γνωρίζει και τον Ντίνο Καλαμπάκο με τον οποίο ήταν μαζί και στην Αμαλιάδα. Συν φυσικά ότι δεν θα κοστίσει και πολλά στην ομάδα...

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ