25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Κλείνει Τσούπκοβιτς ο… φουριόζος Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος έχει ήδη χάσει πολύ χρόνο για την στελέχωσή του αναμένοντας τις διοικητικές εξελίξεις, όμως, από την ώρα που ανάψε το "πράσινο φως" ο Γιώργος Καλαφατάκης τρέχει για να επανδρώσει την ομάδα.

Ο 23χρονος φόργουορντ Τζέιλεν Τζάκσον είναι ήδη στην Ελλάδα για τους "κυανέρυθρους" σε μια επιλογή που έτυχονται να βγει... λαχείο αφού είναι η πρώτη του φορά ως επαγγελματίας και δεν έχει να επιδείξει πολλά στα κολλεγιακά του χρόνια, ο 22χρονος πλέι μέικερ Μπράις Τζόουνς αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη επιλογή, με σαφώς καλύτερες συστάσεις και προοπτικές αν και επίσης άπειρος, ο 31χρονος φόργουορντ Εσάιαν Χέντερσον  ο οποίος αγωνιζόταν στη Φινλανδία με την Πυρίντο αποτελεί μια ακόμα προοπτική που έχει ξεχωρίσει, ενώ ο Καλαφατάκης θα πάει και σε δύο επιλογές παικτών με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.

Ο Τόνι Γουντς συμμετέχει από την αρχή των προπονήσεων και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο, θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή μετά την αποκατάσταση του τραυματισμού που δεν του επέτρεψε να παίξει πέρυσι στη Δόξα Λευκάδας, ενώ και ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς έχει δεχτεί ικανοποιητική πρόταση και είναι πολύ πιθανό σύντομα να συμφωνήσει.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ