22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κλείνει το… καρέ στην Πάτρα

Το τελευταίο «εισιτήριο» για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα παιχθεί το απόγευμα της Δευτέρας (05/11, 18.00) στο «Δημήτρης Τόφαλος», στην αναμέτρηση του Προμηθέα Πατρών με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο αντίπαλοι υπόσχονται έντονες συγκινήσεις στους φιλάθλους, που θα βρεθούν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» είναι πολυνίκεις, με δεκαοκτώ τίτλους, με τον τελευταίο να έχει κατακτηθεί το 2017. Οι Αχαιοί προκρίθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα προημιτελικά.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ταξίδεψε για την Πάτρα ο Παναθηναϊκός, αντίθετα ο Μάκης Γιατράς είδε τον Οκτάβιους Έλις να τραυματίζεται στον τελευταίο αγώνα με την Μπεσίκτας για το Basketball Champions League και να τίθεται νοκ άουτ. Αυξημένες πιθανότητες να επιστρέψει συγκεντρώνει ο Ολεκσάντρ Λίποβι που δεν έπαιξε κόντρα στο συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης, το ίδιο και ο Δημήτρης Κατσίβελης, που είχε περιορισμένη παρουσία απέναντι στους Τούρκους. Δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί ο νεοαποκτηθέντας, Τζεϊβόν Πίνκστον.

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης:

Σάββατο 03/11
Κύμη-Περιστέρι 74-73
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 82-80

Κυριακή 04/11
Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου 84-53

Δευτέρα 05/11
«Δ. Τόφαλος» 18.00 Προμηθέας Πατρών-Παναθηναϊκός Καρακατσούνης, Παπαπέτρου, Ψαριανός (Ρόζης) ΕΡΤ2

Τα ημιτελικά θα γίνουν στις 13 Φεβρουαρίου, με τα ζευγάρια να αναδεικνύονται ύστερα από κλήρωση, και ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 17/02 στα Δύο Αοράκια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ