21.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κλείνει τα καταστήματά του ο Αρμάνι

Το παράδοξο της υπόθεσης με τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία συνεχίζεται με... νέα κεφάλαια. Η κατάσταση στη χώρα και ιδιαίτερα στη Λομβαρδία είναι άκρως επικίνδυνη, ο Τζιόρτζιο Αρμάνι, ιδιοκτήτης της ομάδας, απόφασισε να κατεβάσει ρολά στις επιχειρήσεις του.

Ο Αρμάνι έκλεισε καταστήματα, γραφεία, εστιατόρια και ξενοχοδεία που εδρεύουν στο Μιλάνο, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού. Η Ευρωλίγα όμως, μέσα σε αυτή την κατάσταση που διαμορφώνεται, επιμένει ο Ολυμπιακός να ταξιδέψει στην Ιταλία και να αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Τζιόρτζιο Αρμάνι έχει ήδη προχωρήσει σε δωρεά 1.250.000 ευρώ σε νοσοκομεία της πόλης για να βοηθήσει στην έρευνα για την καταπολέμηση του κορονοϊού και τη νοσηλεία όσουν ήδη έχω νοσήσει.

Η Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή είναι αμετακίνηση στο να γίνει το παιχνίδι, ενώ η ίδια η Αρμάνι Μιλάνο δεν έχει βγάλει την παραμικρή ανακοίνωση, δεν έχει γίνει καμία δήλωση. Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες η ομάδα είχε αποφασίσει να κλείσει και τα γραφεία της!

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ