24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κλείνει στο Μιλάνο ο Χάινς!

Μετά τη "βόμβα" Καλάθη, που ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει η Μπαρτσελόνα, μία ακόμα ηχηρή μεταγραφή πρόκειται, όπως όλα δείχνουν, να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα. Μετά από 7 γεμάτα και απόλυτα επιτυχημένα χρόνια στην ΤΣΣΚΑ ο Κάιλ Χάινς φαίνεται πως από τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο!

Η φημολογία των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνεται τελικά, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 34χρονος Αμερικανός σέντερ όχι μόνο δέχθηκε δελεαστική πρόταση από την ιταλική ομάδα, αλλά την έκανε αποδεκτή. Και αυτή τη στιγμή το μόνο που μένει είναι να ενημερώσει επίσημα την ΤΣΣΚΑ ότι φεύγει και φυσικά να υπογράψει το καινούριο συμβόλαιό του.

Ο Χάινς είναι από τους πλέον επιτυχημένους Αμερικανούς που έχουν αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη, καθώς έχει ήδη κερδίσει τέσσερις φορές την Ευρωλίγκα, δύο με τον Ολυμπιακό και άλλες δύο με την ΤΣΣΚΑ. Και στη δύση της καριέρας του πάει στο Μιλάνο για να κερδίσει το τρόπαιο με τρίτη διαφορετική ομάδα, κάτι που μόνον ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει καταφέρει στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και με δεδομένο ότι η Αρμάνι έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Κάλεμπ Ταρτσέφσκι, ανοίγει ο δρόμος για να φύγει ο Αρτούρας Γκουντάιτις, τον οποίον αναμένεται να διεκδικήσουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Η ΤΣΣΚΑ από την άλλη μετά τη λύση της συνεργσίας της με τον Κώστα Κουφό, άνοιξε κι άλλο χώρο για να υποδεχθεί τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ