21.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Κλείνει ο Ρουμελιώτης για Κρόνο

Στον Άγιο Δημήτριο θέλησαν να κάνουν μια αλλαγή, θέλοντας να αλλάξουν την ψυχολογία, και σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως ο προπονητής είναι αυτός που πληρώνει το «μάρμαρο».

Έτσι, μετά το τέλος της συνεργασίας της νεοφώτιστης στην Β' Εθνική, ομάδας, με τον Φώτη Καρακώστα, οι διοικούντες της είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με τον Κώστα Ρουμελιώτη (δεν αποτελεί τη μοναδική επιλογή), ο οποίος αποτελεί ιδανική επιλογή στο να αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές, έχοντας καταφέρει να κρατήσει στις κατηγορίες τόσο τον Πολυκράτη Σάμου αλλά και το Αιγάλεω το 2015, όταν το παρέλαβε στην τελευταία θέση της Α' ΕΣΚΑ και το κράτησε στην κατηγορία.

Την σεζόν 2016-2017 οδήγησε τον ΑΣ Καρδίτσας στο να πάρει την άνοδο από την Β' Εθνική, ενώ πέρυσι ανέλαβε το Κορωπί στο 0-4 και την τελευταία θέση, και το άφησε στο 8-12, και σε θέσεις σωτηρίας, για να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους, και η ομάδα της Ανατολικής Αττικής. Πλέον, καλείται να αναλάβει μια ομάδα στο 2-7, και να καταφέρει να την οδηγήσει στον ίδιο δρόμο, έχοντας πρώτη αποστολή στην Κόρινθο με τον ΚΑΟΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ