20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κλείνει ο Μπράουν στη Φενερμπαχτσέ

Το σίριαλ Λορέντζο Μπράουν βαδίζει προς το τέλος του με κερδισμένη τη Φενερμπαχτσέ. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η τουρκική ομάδα έπεισε τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ να φορέσει τη φανέλα της και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Μετά από μια πολύ καλή σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα, ο Μπράουν μπήκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιώργος Βόβορας έκρινε ότι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες ήταν ο καταλληλότερος για να αντικαταστήσει τον Νικ Καλάθη. Οι "πράσινοι" τού έκαναν επίσημη πρόταση, επέμειναν σε αυτήν και περίμεναν μιαν απάντηση, όμως ο Αμερικανός ήτα φανερό από κάποια στιγμή και μετά ότι αναζητούσε κάτι καλύτερο γι' αυτόν.

Η Μακάμπι μπήκε κάποια στιγμή στο κόλπο, αλλά δεν μπόρεσε να κινηθεί αποτελεσματικά, αφενός γιατί ακόμα παίζει στο ισραηλινό πρωτάθλημα και αφετέρου επειδή δεν είναι ξεκάθαρη η εικόνα για το μπάτζετ της την επόμενη σεζόν.

Έτσι, η Φενερμπαχτσέ όταν αποφάσισε να κινηθεί, ουσιαστικά δεν είχε αντίπαλο. Παρά τις περικοπές που κάνει φέτος στο μπάτζετ της, εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα να κάνει καλές προσφορές σε τέτοιου είδους παίκτες και όπως όλα δείχνουν, έπεισε τον Μπράουν να φορέσει τη φανέλα της. Και όπως λέγεται, η προφορική συμφωνία έχει επιτευχθεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ