22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Κλείνει Ουίθεϊ το Λαύριο

Μια ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη αναμένεται να κάνει το Λαύριο. Βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την απόκτηση του Τζεφ Ουίθεϊ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ και έχει ευρωπαϊκή εμπειρία με την Τόφας.

Ο 28χρονος, ύψος 2.13, σέντερ, είναι από το Σαν Ντιέγο, πήγε γυμνάσιο εκεί και άρχισε να παίζει μπάσκετ, συνεχίζοντας στο κολλεγιακό πρωτάθλημα και το Κάνσας (2009-13). Έγινε επιλογή στο νούμερο 39 από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, έχοντας περγαμηνές κυρίως ως ένας πολύ καλός στην άμυνα παίκτης, με θέση στις καλύτερες αμυντικές πεντάδες στη θητεία του στο κολλέγιο.

Στους Μπλέιζερς δεν έπαιξε, καθώς έγινε άμεσα ανταλλαγή και κατέληξε στους Πέλικανς όπου έμεινε τρία χρόνια με μέσο όρο 3 πόντους και 2.3 ριμπάουντ σε 95 αγώνες. Τα επόμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στους Τζαζ, όπου είχε κι ένα παιχνίδι με double double απέναντι στους Σίξερς (11π, 12ρ). Τον Αύγουστο του 2017 συμφώνησε με τους Μάβερικς, οι οποίοι τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου τον άφησαν ελεύθερο. Το καλοκαίρι του 2018 πήρε την απόφαση να περάσει τον Ατλαντικό και υπέγραψε συμβόλαιο με την Τόφας με το διαζύγιο να έρχεται τον Δεκέμβριο μετά από παρουσία σε 19 αγώνες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ