25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Κλείνει Οικονομόπουλο ο Απόλλωνας Σμύρνης

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ετοιμάζεται να κλείσει τις μεταγραφές του ο Απόλλωνας, ο οποίος είναι κοντά στο να συμφωνήσει με τον Έκτορα Οικονομόπουλο.

Ο 26χρονος γκαρντ ξεκίνησε το μπάσκετ στις Ακαδημίες του Γ.Σ. Κηφισιάς, για να κάνει εν συνεχεία το άλμα στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, έχοντας διακρίσεις με την παιδική και την εφηβική ομάδα.  Στα 19 του επέστρεψε στον Γ.Σ. Κηφισιάς, όπου και αγωνίστηκε για δύο χρόνια, πανηγυρίζοντας ισάριθμες ανόδους, με τον ίδιο να είναι καθοριστικός στην ξέφρενη πορεία της ομάδας του, μέχρι την Α’ ΕΣΚΑ. Οι εμφανίσεις του ήταν το «διαβατήριο» για τη Β’ Εθνική, με πρώτο «σταθμό» τον Πανερυθραϊκό (2012-13), όπου με το «καλημέρα» στις εθνικές κατηγορίες έδειξε την αξία του. Την επόμενη χρονιά «μετακόμισε» στον Χολαργό (2013-2014), για να ακολουθήσουν Δούκας (2014-2015), Νίκη Αμαρουσίου (2015-2016) και πέρυσι η Νέα Κηφισιά.

Ο Κώστας Οικονομάκης έψαχνε ένα παίκτη για να καλύψει την θέση του βασικού πόιντ γκαρντ, και φαίνεται να τη βρίσκει στο πρόσωπο του Οικονομόπουλου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ