20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κλείνει Μελισσαράτο, ψάχνει και οργανωτή ο Τσαλδάρης

Οι πρώτες εικόνες της ομάδας του Ολυμπιακού που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 μόνο ενθαρρυντικές δεν ήταν και στην τελική ευθεία για την έναρξη των αγώνων, αποφασίστηκε η σημαντική ενίσχυση της ομάδας.

Ο Πέτρος Μελισσαράτος αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παίκτη των "ερυθρόλευκων", αφού δεν έπαιξε με την Λάρισα στην πρεμιέρα με τον Προμηθέα, προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να μην χάσει την χρονιά. Μετά την πολύ καλή σεζόν που είχε κάνει πέρυσι με την Καστοριά, πήγε στον Ερμή Αγιάς, αλλά αυτός ανέβηκε στην θέση του... Ολυμπιακού, έγινε Λάρισα, πήρε ξένους και ο χρόνος για τον 26χρονο Ελληνα ψηλό δεν θα υπήρχε.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης, όμως δεν θέλει ενίσχυση μόνο μέσα στην ρακέτα. Θεωρεί απαραίτητη την προσθήκη ενός έμπειρου οργανωτή και ήδη έχει εντοπιστεί ο βασικός στόχος, ο οποίος είναι πολύπειρος παίκτης στην κατηγορία αλλά πρέπει να βρεθεί λύση με την ομάδα στην οποία ανήκει και μάλιστα είχε πάει σχετικά πρόσφατα.

Οπως φαίνεται, λοιπόν, η πρόθεση μιας αναπτυξιακής ομάδας υποχωρεί λίγο, τουλάχιστον δεν θα είναι αμιγώς τέτοια αφού κατάλαβαν ότι σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα και με την ποινή των έξι βαθμών, μόνο με νέα παιδιά θα ήταν δύσκολη η επιβίωση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ