19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κλείνει Λαπροβίτολα η Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

Ο Νίκο Λαπροβίτολα έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος με την Μπανταλόνα και ετοιμάζεται να την εξαργυρώσει με τη μετακόμισή του στη Μαδρίτη, για χάρη της Ρεάλ.

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Marca», η οποία υποστηρίζει πως ο Αργεντινός έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τη «βασίλισσα», για να υπογράψει για τα επόμενα χρόνια. Ο 29χρονος γκαρντ, εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και πράγματι μεταγραφεί στους Μαδριλένους θα γίνει ο τρίτος παίκτης της Γιουβεντούτ, μετά τους Σέρχιο Γιουλ και Φακούντο Καμπάτσο, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ. Όπως προστίθεται, ο Πάμπλο Λάσο εξέτασε κι άλλες λύσεις, μεταξύ των οποίων των Κώστα Σλούκα, Νάντο Ντε Κολό, Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Βασίλιε Μίτσιτς, αλλά παρουσίαζαν η καθεμία τη δυσκολία της για την υλoποίησή της. Ο τελευταίος, μάλιστα, ανανέωσε ήδη το συμβόλαιό του με την Εφές Αναντόλου.

https://www.youtube.com/watch?v=3W1Fx2H_VUk

Ο Νίκο Λαπροβίτολα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας κατά μέσο όρο φέτος 17,2π., 2,5 ριμπάουντ, 6,4 ασίστ και ένα κλέψιμο σε 30.2’, σε σύνολο τριάντα τεσσάρων παιχνιδιών. Τον Ιανουάριο έκανε προσωπικό ρεκόρ σκοραρίσματος, με 40π., κόντρα στην Γκραν Κανάρια, ενώ ήταν τόσο πρώτος σκόρερ όσο και δεύτερος πασέρ στο πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου. Η Μπανταλόνα εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι οφ ως έβδομη και στα προημιτελικά αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να προηγούνται μέχρι στιγμής με 1-0 στις νίκες.

https://www.youtube.com/watch?v=s1MnxdsCl0o



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ