26.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κλείνει Λαλέιν η ΑΕΚ! (vids)

Όλα δείχνουν πως ο Κάντι Λαλέιν θα είναι ο βασικός σέντερ της ΑΕΚ τη νέα σεζόν! O 25χρονος και ύψους 2,08μ. παίκτης από την Αϊτή απάντησε θετικά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην πρόταση που του έκανε η Ένωση και το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να αποστείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης, αφού υπάρχει και η διαφορά ώρας με τις ΗΠΑ.

Ο Λαλέιν ήταν η πρώτη επιλογή του Σωτήρη Μανωλόπουλου από όσους παίκτες είδε κατά το πρόσφατο ταξίδι του στο Λας Βέγκας. Αγωνίστηκε με την ομάδα των Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ αφότου τον επέλεξαν στο νούμερο 55 του ντραφτ του 2015 αμέσως μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης. Μάλιστα συναντήθηκε μαζί του, παρόντος και του μάνατζερ, Γιώργου Χήνα, και προσπάθησε να τον πείσει να έρθει στην Ευρώπη, ενώ μίλησε και με μέλη του προπονητικού επιτελείου των Σπερς θέλοντας να πάρει περισσότερες πληροφορίες γι' αυτόν.

Ο Λαλέιν από την πρώτη στιγμή έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα, απλώς ζητούσε στην αρχή περισσότερο χρόνο, καθότι ήθελε να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές του να βρει ένα συμβόλαιο από τώρα στο ΝΒΑ. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μάλιστα ανησύχησαν όταν τον είδαν να παίζει καλά στο τελευταίο παιχνίδι των Σπερς στο Λας Βέγκας κόντρα στους Μπλέιζερς, διότι μετά από μια τέτοια εμφάνιση ο Αϊτινός, που είχε συνολικά 4,2π. και 2,6ρ σε πέντε αγώνες στο summer league, θα μπορούσε να αναπτερώσει τις ελπίδες του για το ΝΒΑ. Φαίνεται ωστόσο πως το πήρε απόφαση να έρθει στην Ελλάδα. Κι αν τελικά στείλει το συμβόλαιό του υπογεγραμμένο, θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ τη νέα σεζόν.

Αν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Λαλέιν, η Ένωση θα στρέψει την προσοχή της στον Μάρκους Πέιτζ, που είναι η βασική επιλογή του Σωτήρη Μανωλόπουλου για τη θέση του πλέι μέικερ. Η περίπτωση του αποφοίτου του Νορθ Καρολάινα είναι πιο δύσκολη, καθώς φαίνεται να συγκεντρώνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις ομάδες του ΝΒΑ, ωστόσο η Τετάρτη θεωρείται πως είναι μια κρίσιμη μέρα, καθώς η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει νέα επαφή με τον ατζέντη του. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις στην περίπτωσή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ