19.7 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Κλείνει και Μαχαίρα ο Διαγόρας Δρυοπιδέων

Μετά τον Νίκο Τσιώκο, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων έκλεισε ακόμη έναν ψηλό που πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα στην Α2 που ολοκληρώθηκε πριν σχεδόν δυο μήνες.

Ο λόγος για τον Κώστα Μαχαίρα, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Σπύρου Σαμόλη και μετά από δυο εξαιρετικά χρόνια στον Εθνικό Πειραιά αλλάζει γειτονιά και μετακομίζει στο Αιγάλεω. Ο 33χρονος σέντερ αποτελεί έναν από τους αθλητές που χρονιά με χρονιά εμφανίζεται καλύτερος, και στο περσινό πρωτάθλημα αποτέλεσε αρωγό στην προσπάθεια των «μπλε» να φτάσουν μια ανάσα από την άνοδο στην Basket League.  Ο έμπειρος σέντερ είχε 12,9 πόντους με 8,4 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ σε 31 παιχνίδια, έχοντας πέντε double-double στο πρωτάθλημα, και κυριαρχώντας σε αρκετά παιχνίδια στο παιχνίδι στο ζωγραφιστό.

Ο Μαχαίρας στην ενδιάμεση τριετία του στον Εθνικό (και στις τρεις σεζόν είχε διαφορετικές έδρες με Κερατσίνι, Καλλιθέα και Π.Σαλπέας), αγωνίστηκε στην ΑΕ Λιβαδειάς, ενώ έχει περάσει και από το Μαρούσι (Β' Εθνική), Πανερυθραϊκό (Α2), Παγκράτι (Α2 για τρία χρόνια), Νήαρ Ηστ (Α2), Κολοσσό Ρόδου (Α2) και στον Μίλωνα (Α2).

Με αυτή τη κίνηση, ο Διαγόρας θα έχει δίδυμο ψηλών τους Τσιώκο και Μαχαίρα, ενώ στην θέση τέσσερα υπάρχουν οι Νοέας και Περσίδης, με μια τετράδα που μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ