21.1 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κλείνει Θεοδώρου και Κοντούδη το Ψυχικό

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας μπορεί να αναζητάει τον παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Θωμάς Νίκου, αλλά δεν σταματάει να ενισχύει το ρόστερ του με νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες.

Συγκεκριμένα, στο Ψυχικό όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Ηλίας Θεοδώρου και Μιχάλης Κοντούδης, αθλητές στους οποίους πιστεύει αρκετά ο Έλληνας τεχνικός. Ο Ηλίας Θεοδώρου (2,05- 23 ετών) μετά τις σπουδές του στο Pacific, και μια σεζόν στην Α2 με τον Χολαργό, όπου περισσότερο πήρε εμπειρίες από το υψηλό επίπεδο της κατηγορίας, επιστρέφει στον τόπο που ξεκίνησε το μπάσκετ, αλλά για την ΑΕΨ. Ο Θεοδώρου αποτελεί γέννημα θρέμμα του Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού, πριν αγωνιστεί για ένα χρόνο στην U20 του Παναθηναϊκού.

Ο έτερος είναι ο Μιχάλης Κοντούδης (2,01 - 18 ετών), ο οποίος παρά το ύψος του αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ, ενώ ήταν ανάμεσα στις κλήσεις της Εθνικής Εφήβων. Ο Κοντούδης ο οποίος έχει συμμετάσχει και στην U16 αποτελεί ένα σύγχρονο γκαρντ, δείχνοντας τις ικανότητες του στις ομάδες υποδομών του Πανιωνίου, ενώ έχει περάσει και από Δάφνη, BAC, Triple Crown και Ίκαρο Καλλιθέας. Πλέον ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη σου σεζόν σε υψηλό επίπεδο, με το Ψυχικό να αποτελεί την ιδανική επιλογή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ