23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κλείνει Θεοδοσίου και Μπούσι ο Έσπερος Καλλιθέας

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό έβαλε μπροστά ο Έσπερος Καλλιθέας, ο οποίος στηριζόμενος στα πρότυπο που τον έφερε στην Β' Εθνική, θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα, έχοντας ως βάση τον κορμό που έχει δημιουργήσει από τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ.

Έτσι, και με εισήγηση του Αντώνη Μάντζαρη, η ομάδα της Καλλιθέας βρίσκεται κοντά στις δυο πρώτες μεταγραφές της, κλείνοντας δυο παίκτες που ταιριάζουν στην φιλοσοφία του. Ο πρώτος είναι ο Γιόβαν Θεοδοσίου, ο οποίος είχε μια «περίεργη» περσινή σεζόν, ολοκληρώνοντας την ωστόσο στην Δάφνη Δαφνίου. Ο 22χρονος φόργουορντ, με το εξαιρετικό σουτ, ξεκίνησε την προετοιμασία του με το Παγκράτι, για να συμφωνήσει στη συνέχεια με τον Πανελλήνιο. Ωστόσο, με την ομάδα της Κυψέλης να μην αγωνίζεται στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στην ομάδα στην οποία είχε δελτίο, για να αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια, έχοντας 2,7 πόντους και 10 τρίποντα.

Ο δεύτερος είναι ο Σιλβέστερ Μπούσι, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με τον Οίακα Ναυπλίου στην Γ' Εθνική. Ο 24χρονος γκαρντ αρέσει στον Αντώνη Μάντζαρη, και όπως όλα δείχνουν την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ