27.2 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

«Κλείδωσε» η συμφωνία για Χαραλαμπόπουλο

Οι τρεις εμπλεκόμενες πλευρές έκριναν πως υπήρχε πρόσφορο έδαφος να συνεργαστούν για να βγουν με διαφορετικό τρόπο ωφελημένες και το deal Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου είναι πια οριστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ομάδες και ο διεθνής φόργουορντ κατέληξαν σε συμφωνία που θα ανακοινωθεί πιθανότατα μετά το τέλος του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νέων. Πρόκειται για μία εξέλιξη που βρίσκει και τις τρεις πλευρές ικανοποιημένες.

Ο Παναθηναϊκός γιατί δεν θα υποχρεώσει έναν αθλητή στα 20 του χρόνια σε μία ουσιαστικά χαμένη σεζόν ελπίζοντας πως θα επιστρέψει πιο έτοιμος, ο ΠΑΟΚ γιατί θα αποκτήσει έναν παίκτη με ικανότητες και «δίψα» για μπάσκετ –αυτά έγειραν την πλάστιγγα προς τη συγκεκριμένη προοπτική κόντρα στις όποιες ενστάσεις ακούγονται για τη φιλοσοφία ενός δανεισμού- και βέβαια ο Χαραλαμπόπουλος γιατί θα έχει την ευκαιρία να βγει από τη «ναφθαλίνη» κατά κάποιο τρόπο.

Ενδεικτικό του πόσο θέλει ο διεθνής φόργουορντ αυτή την ευκαιρία είναι ότι συμφώνησε σε μία γενναία μείωση –ξεπερνά το 50%- των αποδοχών του και σε σχέση με αυτές που προέβλεπε το συμβόλαιο του στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του για τη νέα σεζόν θα μοιραστούν σχεδόν εξ ημισείας οι δύο ομάδες.

Στο μεταξύ στη Θεσσαλονίκη προέκυψε σενάριο περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Ρομπ Λόουερι στην προσπάθεια κάλυψης της θέσης «2». Ο Αμερικανός έπαιξε υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου τόσο στην Κηφισιά τη σεζόν 2015-16 όσο και στην Αστάνα σε αυτήν που πέρασε.

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ