23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κλαβέρ: «Ψυχολογική δοκιμασία για εμάς χωρίς τον κόσμο»

Η δράση στο ισπανικό πρωτάθλημα επιστρέφει και ο Βίκτορ Κλαβέρ σχολίασε τις αρνητικές επιπτώσεις που θα υποστούν οι παίκτες λόγω της απουσίας του κόσμου ενώ μίλησε και για το φορμάτ που θα ολοκληρωθεί η ACB.

Η Liga Endesa ύστερα από αρκετές συζητήσεις αποφάσισε να επιστρέψει στα παρκέ και σε διάστημα δύο εβδομάδων θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με την συμμετοχή 12 ομάδων στη Βαλένθια αλλά φυσικά χωρίς τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ο Βίκτορ Κλαβέρ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα υποστήριξε ότι αυτό θα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι και θα αποτελέσει ψυχολογική δοκιμασία για τους παίκτες: «Η απουσία κόσμου θα είναι ένα ψυχολογικό τεστ για τους παίκτες. Θα έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες αρκετά δύσκολες, αλλά νομίζω ότι θα ανταποκριθούμε. Τις πρώτες μέρες των προπονήσεων αισθανόμασταν κάπως περίεργα, αλλά με την πάροδο του χρόνου έχουμε αρχίσει να προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες. Ξεκινήσαμε με ατομικές προπονήσεις και μετά σε μικρά γκρουπ».

Στη συνέχεια τέθηκε να σχολιάσει το φορμάτ της διοργάνωσης: «Νομίζω ότι είναι δίκαιο. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή για να φτάσουμε στον τίτλο. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχουμε τεράστια θέληση γι’ αυτό. Για μένα είναι ξεχωριστό το συναίσθημα που θα αγωνιστώ στην πόλη που μεγάλωσα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ