21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κλίπερς: Free agent για… λίγο ο Λέοναρντ (vids)

Ο Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος βρίσκεται στους Λος Άντζελες Κλίπερς από το 2019, δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει τον τρίτο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο 30χρονος φόργουορντ, που χειρουργήθηκε πρόσφατα στο δεξί γόνατο, προβλεπόταν να πάρει για τη σεζόν 2021-2022 το ποσό των 36 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, αποφάσισε να μην «πατήσει» στην ήδη υπάρχουσα συμφωνία και να μείνει ελεύθερος. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ επιδίωξή του δεν είναι να αποχωρήσει από τους Καλιφορνέζους και την «πόλη των αγγέλων», αλλά να διαπραγματευτεί νέο συμβόλαιο μαζί τους, με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Αν και υπάρχουν κι άλλες ομάδες από το ΝΒΑ που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, εκείνος φέρεται πιστός στους Κλίπερς, που αποτελούν τον τρίτο σταθμό στην καριέρα του μετά τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Τορόντο Ράπτορς. Εξάλλου, τόσο με τα «σπιρούνια» όσο και με το καναδικό συγκρότημα έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και το ίδιο θα ήθελε να κάνει και με τους συμπολίτες του, αφού θυμίζουμε πως κατάγεται από το Λος Άντζελες.

https://www.youtube.com/watch?v=TDptOCds7Gs

https://www.youtube.com/watch?v=xxueY7lyF5k



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ