16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κλίπερς: «Ζωντανοί» με μπρέικ (vids)

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς έμειναν «ζωντανοί» στους τελικούς της Δύσης στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, κερδίζοντας με 116-102 τους Φοίνιξ Σανς μες στην «Phoenix Suns Arena».

Οι «ήλιοι» είχαν την ευκαιρία να «σφραγίσουν» μες στο… σπίτι τους την πρόκρισή τους στους τελικούς του «μαγικού κόσμου», αλλά οι Καλιφορνέζοι είχαν άλλη άποψη. Επιβλήθηκαν με 116-102 και μείωσαν σε 3-2 τη σειρά. Εξακολουθούν, βέβαια, να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αν και το επόμενο ματς θα γίνει στην έδρα τους, το «Staples Center».

https://www.youtube.com/watch?v=B43SbGF6es8

Ο Πολ Τζορτζ ήταν μια ομάδα μόνος του με 41π., δεκατρία ριμπάουντ, έξι ασίστ και τρία κλεψίματα. Ο Ρέτζι Τζάκσον είχε άλλους 23π. και πέντε ριμπάουντ, ο Μάρκους Μόρις 22π. και ο Ντε Μάρκους Κάζινς 15π. Ο Τέρανς Μαν έμεινε στους 4π. με 2/8 σουτ εντός παιδιάς και ο Πάτρικ Μπέβερλι στους 7π. και τα πέντε ριμπάουντ. Ο Ίβιτσα Ζούμπατς δεν αγωνίστηκε, όπως φυσικά και οι Καουάι Λέοναρντ και Ραζόν Ρόντο.

https://www.youtube.com/watch?v=wURY1T5QSyQ

https://www.youtube.com/watch?v=XFQIqx0VJxU

Ο Ντέβιν Μπούκερ με 31π., τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι. Ο Κρις Πολ τελείωσε με 22π. και οκτώ ασίστ, ο Ντιάντρε Έιτον έκανε double double με 10π. και έντεκα ριμπάουντ και ο Κάμερον Τζόνσον είχε 14π. Στα χαμηλά έμειναν Μάικαλ Μπρίτζες και Κάμερον Πέιν, από 5π. έκαστος.

https://www.youtube.com/watch?v=p5eiCfDilDE



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ