21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κλήθηκε για προετοιμασία ο Ιγκουοντάλα

Στην προετοιμασία των Μέμφις Γκρίζλις καλείται να δώσει το παρών και ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, που ανήκει μεν τυπικά στην ομάδα, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος να παίξει για εκείνη.

Ο 35άχρονος γκαρντ/φόργουορντ ανταλλάχθηκε το καλοκαίρι, από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά εξ αρχής έδειξε να μη θέλει να φορέσει τη φανέλα των «αρκούδων», ενώ και οι διοικούντες την ομάδα έψαξαν να βρουν τρόπο να τον ανταλλάξουν. Οι απαιτήσεις τους κρίθηκαν υπερβολικές από τους ενδιαφερόμενους, ο παίκτης παραμένει μέχρι και σήμερα στο ρόστερ τους και πλέον καλείται να συμμετάσχει κανονικά στις προπονήσεις τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα είναι πρόθυμος να πληρώσει ο ίδιος το μπάι άουτ που υπάρχει στο συμβόλαιό του, ώστε να μείνει ελεύθερος, ωστόσο όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ οι Μέμφις Γκρίζλις αρνούνται να μπουν σε διαπραγματεύσεις. Τώρα, τον κάλεσαν και στην προετοιμασία, άγνωστο εάν τον υπολογίζουν για την καινούρια σεζόν ή απλώς προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, μέχρι να βρουν ομάδα να τον ανταλλάξουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ