17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κλήθηκαν Μούσα και Νούρκιτς στη Βοσνία

Δύο ονόματα παικτών που αγωνίζονται σε ομάδες του ΝΒΑ περιλαμβάνονται στην προεπιλογή της Βοσνίας Ερζεγοβίνης για τους επόμενους δύο αγώνες της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Δεκαεννέα παίκτες ανακοινώθηκαν, εν όψει του επόμενου «παραθύρου» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας και τις αναμετρήσεις στη Φινλανδία (13/09) και στο Σαράγεβο με την Τσεχία (16/09), και ανάμεσά τους είναι τόσο ο 19χρονος φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς όσο και ο 24χρονος σέντερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Αμφότεροι, πάντως, δεν έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους. Ο πρώτος είχε παίξει και σε τέσσερα ματς στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των προκριματικών, αντίθετα με το δεύτερο που απείχε και από τους έξι προηγούμενες αγώνες. Στην προεπιλογή βρίσκεται και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Έντιν Άτιτς.

Αναλυτικά, η προεπιλογή της Βοσνίας αποτελείται από τους εξής παίκτες: Αμάρ Αλιμπέγκοβιτς, Έντιν Άτιτς, Νεντίμ Μπούζα, Αμάρ Γκέγκιτς, Νεμάνια Γκόρντιτς, Μιραλέμ Χαλίλοβιτς, Αλμίρ Χάσαντιτς, Ελμεντίν Κικάνοβιτς, Αλεξάντερ Λάζιτς, Μάρκους Λόντσαρ, Ντζάναν Μούσα, Γιουσούφ Νούρκιτς, Αϊντίν Πενάβα, Άντρια Στιπάνοβιτς, Εμίρ Σουλεϊμάνοβιτς, Ντάρκο Τάκιτς, Άντιν Βράμπατς και Αντί Ζαχίραγκιτς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ