26.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Κλέι Τόμπσον-“Πρέπει να μείνει εκτός 2 χρόνια”

Το τέλος της περασμένης σεζόν ήταν το χειρότερο δυνατό για τους Ουόριορς και τον Κλέι Τόμπσον, καθώς όχι μόνο έχασαν το πρωτάθλημα από τους Ράπτορς, αλλά και ο παίκτης τους υπέστει ρήξη χιαστού κατά τη διάρκεια του 6ου τελικού. 

Ο Κλέι, ωστόσο, βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και έχει δηλώσει ότι ελπίζει να επιστρέψει στην ενεργό δράση για χάρη των Πολεμιστών, λίγο μετά το διάλειμμα του All Star, κατά τον Φεβρουάριο. Ενώ, ακόμα, έχει εκφράσει την πρόθεσή του να βρεθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. 

Από την άλλη πλευρά, ο ιατρός και σύμβουλος αρκετών ομάδων NBA Τιμ Χιούιτ, τονίζει κατηγορηματικά, ότι οι παίκτες που έχουν υποστεί έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, θα πρέπει να μένουν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για δύο χρόνια, προκειμένου να αποθεραπευτούν πλήρως και να μην διακινδυνεύσουν το ενδεχόμενο επανατραυματισμού. Υπογραμμίζει επίσης, πως τα λεγόμενά του μπορεί να μην ακούγονται ευχάριστα τόσο στα αυτιά των παικτών, όσο και τον οπαδών, αλλά ότι αυτό δεν συνιστά την προσωπική του άποψη, καθώς σε ζητήματα επιστήμης και υγείας, δεν τίθεται θέμα γνώμης αλλά αντικειμενικής πραγματικότητας. 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ