25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Κλάσεν: «Νέα αρχή στη Γερμανία»

Την πρώτη φετινή νίκη του θέλει να πετύχει ο ΠΑΟΚ στη Γερμανία, στον εκτός έδρας αγώνα του με τη Λούντβινσμπουργκ στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Μετά τις ήττες τους στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Άρη και στη Stoiximan.gr Basket League από τον Προμηθέα Πατρών οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου δοκιμάζονται την Τρίτη (10/10, 21.00) στην «MHP Arena» και η νίκη είναι το αποκλειστικό αποτέλεσμα που έχουν στο μυαλό τους, όπως τόνισε ο Όουεν Κλάσεν στους εκπροσώπους του Τύπου στο «PAOK Sports Arena», λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Γερμανία.

Ο Καναδός σέντερ περιμένει πολύ σκληρό παιχνίδι, ενώ συμπλήρωσε πως κανείς στους «ασπρόμαυρους» δεν ψάχνει δικαιολογίες για το άσχημο φετινό ξεκίνημά τους: «Είναι πολύ σκληρή ομάδα η Λούντβινσμπουργκ, πρέπει να παίξουμε σκληρά κι εμείς, ελπίζω να τα καταφέρουμε και να βγούμε από τη δύσκολη κατάσταση που έχουμε βρεθεί μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα της χρονιάς. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στη Γερμανία θέλουμε τη νίκη. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Πιστεύουμε θα το κάνουμε αυτό στη Γερμανία και θα γίνει μια νέα αρχή για την ομάδα». Σε ερώτηση για τους τραυματισμούς και το κατά πόσο επηρεάζουν την ομάδα, εξήγησε: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, το ξαναλέω. Είναι μεγάλη σεζόν, θα υπάρξουν και ατυχίες, ελπίζουμε εμείς να τελειώσαμε με αυτά και να μην έχουμε νέα προβλήματα. Εύχομαι να τα ξεπεράσουμε τα προβλήματα αυτά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ