17.6 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Κι αν ο Γιάννης πήγαινε στους Ουόριορς;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ και θέλει να οδηγήσει σε τίτλους τους Μπακς, αλλά έχει αρχίσει να... ψιθυρίζεται πως βρίσκεται στο «ραντάρ» των Ουόριορς, εν όψει 2021.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κάνουν διαρκώς, με το δικό τους τρόπο, επίδειξη δύναμης. Δεν είναι μόνο οι τρεις τίτλοι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, που έχουν κατακτήσει στο ΝΒΑ, αλλά και η πολιτική τους, με την οποία αποκτούν παίκτες, δείχνοντας σε κάθε ανταγωνιστή τους, πως μπορούν να έχουν... όποιον θέλουν και ό,τι ώρα θέλουν. Οι «Πολεμιστές», μάλιστα, φροντίζουν να «σκαλίζουν» κάθε free agency το καλοκαίρι, ή περιπτώσεις ανταλλαγών και φαίνεται, ότι ακόμη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι εκτός «ραντάρ».

Ο Έλληνας «αστέρας», που έχει ως σκοπό του να γίνει πρωταθλητής με τους Μιλγουόκι Μπακς, έχοντας καταφέρει ήδη να γράψει ιστορία και το όνομά του να ακούγεται στα πέρατα της Γης. Σύμφωνα με το «The Athletic», όμως, ο «Αντέτο» μοιάζει να βρίσκεται στο «στόχαστρο» των πρωταθλητών, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν κίνηση για τον ίδιο το καλοκαίρι του 2021, όταν και μένει ελεύθερος από τα «Ελάφια».

Οι Ουόριορς, φυσικά, βασίζονται στην πιθανότητα ο Γιάννης να μην έχει αποκτήσει μέχρι τότε τίτλο στο Μιλγουόκι, κάτι που οπωσδήποτε θα μπορούσε να κάνει πιο βατή την περίπτωσή του. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως πέρυσι την ίδια εποχή εξεταζόταν η περίπτωση του ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τους... παλιούς του Γκόλντεν Στέιτ να ασκούν «βέτο» σε οποιαδήποτε κίνηση για τον «Βασιλιά». Με τον Γιάννη, όμως, οι σχέσεις είναι εξαιρετικές, αφού δύο φορές στο All Star Game έχει παίξει στην ίδια ομάδα με τον Στεφ Κάρι, με τον έναν να επιλέγει τον άλλο πέρυσι και φέτος.

Για να επιτευχθεί μια συμφωνία, όμως, οι Ουόριορς πρέπει να κάνουν αρκετές «θυσίες». Αν ισχύει, ότι θέλουν να κρατήσουν για πάντα το δίδυμο των Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον, τότε είναι δεδομένο πως πρέπει να αποχωρήσει ο Κέβιν Ντουράντ. Πλην αυτού, όμως, και ο Ντρέιμοντ Γκριν ίσως έβλεπε την πόρτα της εξόδου, ώστε να δημιουργηθεί μια σπουδαία τριάδα στην περιφέρεια, με τον Αντετοκούνμπο να είναι εκ των πρωταγωνιστών.

Όλα αυτά, βέβαια, λέγονται ενώ υπάρχει πολύς καιρός μπροστά μας, μέχρι την free agency του 2021. Από τη στιγμή, όμως, που εξεπέμφθησαν... σήματα καπνού, λογικά θα υπάρχει και «φωτιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ