23.5 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Κι άλλο ban στην ΑΕΚ!

Έχουν περάσει μόνο λίγοι μήνες από τότε που η FIBA επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών στην ΑΕΚ, επειδή όφειλε κάποιο μικροποσό στον Τζαουάντ Ουίλιαμς, και το έργο επαναλαμβάνεται. Η FIBA επιβάλλει εκ νέου απαγόρευση μεταγραφών στην Ένωση, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της!

Η ποινή αυτή επιβάλλεται για δύο περιπτώσεις τις οποίες η ΑΕΚ δεν έχει διευθετήσει, παρά το γεγονός ότι έχουν υπάρξει αποφάσεις του ΒΑΤ εις βάρος της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οφειλές αυτές είναι προς την ομάδα του Έντιν Άτιτς στη Βοσνία, από την οποία αποκτήθηκε (Σπαρς Σαράγεβο), και προς τους εκπροσώπους του Ρόκο Λένι Ούκιτς. Δεν πρόκειται για μεγάλα ποσά και όπως γίνεται γνωστό, η ΑΕΚ θα τα διακανονίσει αμέσως ώστε να αρθεί η απαγόρευση. Όπως ακριβώς συνέβη, άλλωστε, και με την προηγούμενη απαγόρευση, που ήρθη με συνοπτικές διαδικασίες και μπόρεσαν να γίνουν οι μεταγραφές των Τζέιμς και Θίοντορ.

Έχει πάντως τη σημασία του το γεγονός ότι η ΑΕΚ μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες για οφειλές όχι προς παίκτες, αλλά σε διάφορους ενδιάμεσους...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ