20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κι άλλο… μπαμ με Βαϊδάκη ο ΑΟΠΦ!

Οι μεγάλες μεταγραφές του ΑΟΠΦ δε σταματούν, δείχνοντας με κάθε τρόπο την πρόθεση να πρωταγωνιστήσει στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, με το σύλλογο να φέρνει στις τάξεις του και τον Λεωνίδα Βαϊδάκη, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ένωση Ιλίου και έρχεται να «εκτοξεύσει» το σύνολο του Αλέξη Παπαδάτου, μετά και την προσθήκη του Σάββα Δορκοφίκη.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΑΟΠΦ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λεωνίδα Βαϊδάκη. Ο Λεωνίδας είναι γεννημένος το 1990 και αγωνίζεται στην θέση «1». Ο ύψους 1.85 γκαρντ έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Μίλωνα, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στους Τιτάνες Παλαμά και στην Ένωση Ιλίου.

Λεωνίδα καλωσόρισες!

Ο νεοαποκτηθέντας γκαρντ ανέφερε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου στο aopf.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο, όπως αυτό του ΑΟΠΦ.  Από την πρώτη στιγμή με που με προσέγγισαν ο κόουτς και η διοίκηση, μου έδειξαν το πόσο με ήθελαν. Από εδώ και πέρα εγώ θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ