20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κιούμπαν: «Το ρίσκο δεν αξίζει της ανταμοιβής»

Σκεπτικός εμφανίστηκε ο Μαρκ Κιούμπαν αναφορικά με την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις, ενώ δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα η επιδημία του κορονοϊού.

Οι πρώτες ομάδες του ΝΒΑ μπαίνουν από την Παρασκευή (08) σε ρυθμό προπόνησης, ανοίγοντας τα προπονητικά κέντρα τους. Οι Ντάλας Μάβερικς δεν είναι ανάμεσα σε αυτές και την εξήγηση τη δίνει ο ιδιοκτήτης τους, ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Τα τεστ δεν μπορούν να λειτουργήσουν στους ασυμπτωματικούς κι αυτό είναι προφανώς ένα πρόβλημα, το οποίο με ανησυχεί. Δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια κανενός, είτε πρόκειται για παίκτη είτε για μέλος της ομάδας είτε για υπάλληλο».

Ο 61χρονος ισχυρός άνδρας των Τεξανών εξήγησε στη συνέχεια πως οι παίκτες προσπαθούν ήδη να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, καθώς γυμνάζονται μόνοι τους στο σπίτι τους: «Αν και μπορούμε να προσπαθήσουμε και να πάρουμε διαφόρων ειδών μέτρα πρόληψης δεν αξίζει τον κόπο. Οι παίκτες μας διατηρούνται σε καλή κατάσταση, για να είναι έτοιμοι. Κάνουν σουτ σε εξωτερικές μπασκέτες και προπονούνται με διάφορους τρόπους. Δεν νομίζω, λοιπόν, ότι το ρίσκο να επιστρέψουμε στο γήπεδο αξίζει της ανταμοιβής».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ