17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κιούμπαν: «Προσπάθησα να πείσω τον Τζόρνταν να υπογράψει στους Μάβερικς»

Το τελευταίο διάστημα τα πάντα τριγυρνούν γύρω από το όνομα του Μάικλ Τζόρνταν με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ του "The Last Dance" και ο Μαρκ Κιούμπαν ήρθε να προσθέσει ακόμη μία πικάντικη ιστορία με πρωταγωνιστή τον άλλοτε ηγέτη των Σικάγο Μπουλς.

Για την ακρίβεια σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη των Ντάλας Μάβερικς, κατά την δεύτερη επιστροφή του Μάικλ Τζόρνταν στα παρκέ του ΝΒΑ και πριν υπογράψει στους Ουίζαρντς προσπάθησε να τον πείσει να μετακομίσει στο Τεξας.

«Έχω μια ιστορία με τον Μάικλ Τζόρνταν. Την ημέρα που υπέγραφε με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς για να επιστρέψει, ακριβώς όταν αγόρασα τους Mαβς, ο Ντέιβιντ Φόλκ μου είπε "Γιατί δεν πας να τον συναντήσεις";

Πήγα λοιπόν στο γραφείο του Ντέιβιντς Φολκ και όλα τα χαρτιά ήταν εκεί και προσπαθούσα να τον πείσω να μην υπογράψει μαζί τους και να κάνω κάτι με τους Mαβς».

Εν τέλει δεν τον έπεισε ποτέ και ο Μάικλ Τζόρνταν αγωνίστηκε με τη φανέλα των Ουίζαρντς για δύο σεζόν μέχρι να αποσυρθεί για τελευταία φορά το 2003 και στην ηλικία των 40 ετών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ