20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κιούμπαν: «Ποιος δεν θέλει να παίξει με τον Ντόνσιτς;»

Σε μία συνέντευξη για την φετινή, ιδιαίτερη σεζόν αλλά και την επόμενη ημέρα των Ντάλας Μάβερικς με τον Λούκα Ντόνσιτς ως ηγέτη, μίλησε σε συνέντευξή του ο ιδιοκτήτης των Μαβς, Μαρκ Κιούμπαν.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Τέξας στάθηκε στο γεγονός του play-in tournament, το οποίο θεωρεί μία εξαιρετική ιδέα για το μέλλον της λίγκας, ενώ σχολίασε και για τον Σλοβένο σταρ, ότι αποτελεί ένα ταλέντο με το οποίο όλοι θέλουν να βρεθούν στην ίδια ομάδα.

Συγκεκριμένα, για το play in σχολίασε:

"Όπως είπα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με το play-in tournament, και για να πω την αλήθεια μου αρέσει ως ιδέα για την κανονική διάρκεια. Πραγματικά βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα του προγράμματος. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να υπήρχε μία ενιαία βαθμολογία 1-20 στην σεζόν, αλλά σε φυσιολογικές συνθήκες, το play-in είναι καλύτερο από το σύστημα που είχαμε πριν"

Για τη σχέση των Λούκα Ντόνσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις:

"Δεν μου κάνει εντύπωση αν υπάρχει κριτική για τη σχέση τους. Έτσι λειτουργεί το NBA, και δεν είναι δουλειά των ομάδων αυτό. Στην πραγματικότητα, η σχέση τους είναι μια χαρά, μία καλή σχέση συναδέλφων. Δεν είναι ευχάριστα τα πράγματα στη δουλειά όλη την ώρα. Μπορείς να πάς για δείπνο με τους συναδέλφους σου μια στο τόσο και να τα πας μια χαρά. Έτσι πάει η σχέση τους ως τώρα και σίγουρα, όσο κερδίζουμε, οι σχέσεις φτιάχνουν ακόμα περισσότερο"

Ποια είναι η άποψή του για το πόσο γρήγορα έγινε το επίκεντρο ο Λούκα Ντόνσιτς:

"Όταν έχεις ένα ταλέντο τόσο  μεγάλο όσο ο Λούκα, χτίζεις πάνω του. Είναι ξεκάθαρο. Όσο περισσότερο παίζεις με αυτόν στο επίκεντρο, τόσο μαθαίνεις τι χρειάζεται να έχεις δίπλα του και κάνεις τα πάντα για να τα βρεις.

Οι παίκτες θέλουν να παίζουν με τον Λούκα και τον Κρίσταπς. Όπως ακούω, πολλοί το θέλουν αυτό. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να χτίσουμε γύρω από αυτούς τους δύο παίκτες"

https://twitter.com/mcuban/status/1387603808750956545



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ