20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κιούμπαν: «Παρακολουθούμε τι γίνεται στο γερμανικό ποδόσφαιρο»

Στην "Dallas Morning News" μίλησε ο πρόεδρος των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν ανα φορικά με το μοναδικό, αλλά σημαντικό εμπόδιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή για τον καθορισμό της ημερομηνίας και του μέρους που θα ξεκινήσει και πάλι η σεζόν στο ΝΒΑ. 

Αναλυτικά ανέφερε: «Το μόνο πράγμα που περιμένουμε από αυτό που καταλαβαίνω κι ακούω είναι να υπάρξει επάρκεια σε διαθέσιμα τεστ για όλους. 

Σε μερικές πολιτείες είναι εύκολο να υποβληθείς σε τεστ. Σε άλλες όχι. Δεν θέλουμε να βρεθούμε σε μία θέση κατά την οποία θα αφαιρέσουμε τα τεστ από τους Αμερικανούς πολίτες που τα χρειάζονται. 

Μόλις ξεπεράσουμε αυτό το θέμα, κάτι που πιστεύω θα είναι θέμα χρόνου, τότε νομίζω πως θα βρεθούμε σε ένα πολύ καλό σημείο ώστε να ενώσουμε τα κομμάτια». 

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη Μπουντεσλίγκα που έχει ξεκίνησει εδώ και μερικές εβδομάδες την αγωνιστική δράση: «Παρακολουθούμε τι γίνεται στο γερμανικό ποδόσφαιρο και μαθαίνουμε από αυτό. Ναι λοιπόν, νιώθω αρκετά σίγουρος πως τα καταφέρουμε, ειδικά με το σχέδιο της απομόνωσης σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Μπορείς να μπεις σε αυτό, αλλά δεν θα φύγεις εκτός αν είσαι “καθαρός”. Νομίζω πως μπορούμε να το χειριστούμε. Πιστεύω πως η επιστήμη θα μας βοηθήσει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ