21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κιούμπαν: «Θα μπορούσε ο Ντόντσιτς να ξεπεράσει τον Νοβίτσκι»

Το νέο αστέρι των Ντάλας Μάβερικς και όχι μόνο, Λούκα Ντόντσιτς έχει «κερδίσει» με τις εμφανίσεις του εκατομμύρια φίλους του μπάσκετ και ένας από αυτούς είναι ο ιδιοκτήτης του οργανισμού, Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος τον αποθέωσε και τον σύγκρινε με τον άλλοτε ηγέτη Ντιρκ Νοβίτσκι.

Ο νεαρός Σλοβένος παίκτης ήδη από την δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ έχει δείξει ότι τον περιμένει λαμπρό μέλλον στο πρωτάθλημα και ότι πρόκειται να αφήσει το στίγμα του.

Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο FanSided o Μαρκ Κιούμπαν μιλώντας με άκρως κολακευτικά λόγια ενώ απάντησε στην ερώτηση εάν μπορεί να ξεπεράσει τον άλλοτε ηγέτη των Μαβς, Ντιρκ Νοβίτσκι, που τους οδήγησε στον τίτλο το 2011.

«Θα μπορούσε? Ναι νομίζω γιατί το παιχνίδι έχει αλλάξει αρκετά και είναι πιο… ανοιχτό σήμερα από όταν έπαιζε ο Ντιρκ. Οπότε έχει αυτό το πλεονέκτημα αλλά θα πρέπει να κερδίσει MVPs και πρωτάθλημα. Το ελπίζω και ο ίδιος ο Ντιρκ θα το ελπίζει επίσης. Είναι καλοί φίλοι επίσης οπότε πιστεύω θα αλληλοϋποστηρίζονται» ενώ στη συνέχεια απάντησε σε πιθανή συνύπαρξη των δύο παικτών στο παρκέ:

«Ωωω θεέ μου τους είδαμε για λίγο μαζί μόνο στο φινάλε της καριέρας του Ντιρκ αλλά τους φαντάζεστε μαζί στο prime τους; Σαν να βλέπαμε ξανά μαζί Τζόρνταν και Πίπεν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ