16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κιούμπαν: “Δεν ξέρω πότε θα ξαναρχίσει το ΝΒΑ, αλλά ο κόσμος το χρειάζεται”

Ο Μαρκ Κιούμπαν είναι από τους ανθρώπους του ΝΒΑ και των επιχειρήσεων που έχουν δυνατή φωνή μέσα στην όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς μιλά για την κατάσταση στο μπάσκετ, ενώ δίνει και συμβουλές σε μικρές επιχειρήσεις μέσω των λογαριασμών του στα social media. Παράλληλα, είναι από τους πρώτους που παρακίνησαν ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να μην απολύσουν υπαλλήλους, αλλά να τους στηρίξουν όσο μπορούν, τονίζοντας πως μόνο έτσι θα είναι καλύτερη η επόμενη μέρα.

Ο Κιούμπαν μίλησε στο ESPN για τη φετινή σεζόν. Δεν παρουσιάστηκε και τόσο αισιόδοξος, υπογράμμισε όμως τη σημασία και την ανάγκη του κόσμου για μπάσκετ και γενικότερα για τον αθλητισμό.

"Δεν έχω ιδέα πότε και αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το μόνο που γνωρίζω είναι πως θα μπούμε σε μία είδους απομόνωση και πως δεν θα ρισκάρει κανείς σε θέματα υγείας. Δεν θα παίξω με την υγεία των παικτών και των υπαλλήλων μας. Θα πρέπει να μας πουν οι ειδικοί πρώτα πως όλα είναι οκ, πως είναι ασφαλές να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε. Οι Ηνωμένες Πολιτίες αυτή τη δύσκολη στιγμή έχει ανάγκη τον αθλητισμό, θέλουμε να ενθουσιαστούμε με κάτι. Να υποστηρίξουμε κάποιον. Στο Βόρειο Τέξας όλοι έχουν ανάγκη να δουν τους Μάβερικς στο παρκέ ακόμη κι αν είναι από την τηλεόραση, αφού θα είναι άδειες οι εξέδρες. Το έχουμε ανάγκη. Κανείς όμως, σε καμία συζήτηση, δεν έχει αναφέρει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ