23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κιούμπαν για πρόεδρος των ΗΠΑ!

Ο Μαρκ Κιούμπαν είναι ενδιαφέρων άνθρωπος. Και, αν μη τι άλλο, ξέρει καλά πώς να τραβά την προσοχή πάνω του. Εν μέσω του χάους που έχει προκαλέσει στην Αμερική η πανδημία του κορωνοϊού, ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς έκρινε πως μπορεί να αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ στις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου!

"Οι περιστάσεις είναι ιδιαίτερες", δήλωσε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News. "Δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου πριν από ένα μήνα, αλλά τώρα όλα αλλάζουν ραγδαία και με τρόπο δραματικό. Δεν θα έλεγα όχι, αλλά σεν είναι και κάτι που κυνηγώ ενεργά τώρα. Απλώς αφήνω την πόρτα ανοικτή. Πολλά μπορεί να αλλάξουν. Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό δεν είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί. Οι περιστάσεις είναι προφανώς ιδιαίτερες, οπότε δεν θα πω όχι. Δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβεί από τώρα ως τον Νοέμβρη".

Ο Μαρκ Κιούμπαν είχε αφήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν να διαφανεί η επιθυμία του να διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα ως ανεξάρτητος υποψήφιος. Χωρίς να τεθεί, δηλαδή, υπό τη σημαία είτε των Δημοκρατικών είτε των Ρεπουμπλικάνων. Έχει επίσης καταφερθεί αρκετές φορές κατά του Ντόναλντ Τραμπ και των πολιτικών του. Μένει να φανεί αν αυτή τη φορά θα το πάει μέχρι τέλους...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ