16.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κιούμπαν: “Αρχές Ιουνίου μπορεί να ξαναπαίξουμε”!

Ο Μαρκ Κιούμπαν είναι ένας άνθρωπος που έγινε πλούσιος χάρη στην τεχνολογία και τις επιστήμες. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ισχυρή άποψη για τα πράγματα και δεν διστάζει να τη δημοσιοποιεί. Είναι επίσης ένας ιδιοκτήτης ομάδας του ΝΒΑ, που, όπως όλοι οι ομόλογοί του, θέλει όσο τίποτα άλλο η φετινή σεζόν να ξαναρχίσει και να ολοκληρωθεί, ώστε να περιοριστεί κατά το δυνατόν η τεράστια ζημιά που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω υπόψη, καλούμαστε να αξιολογήσουμε την εκτίμηση που έκανε σε ριαδιοφωνική συνέντευξή του. Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς υποστήριξε πως είναι εφικτή η διεξαγωγή αγώνων του ΝΒΑ από τις αρχές Ιουνίου και μετά. Και τεκμηρίωσε ως εξής την εκτίμησή του:

"Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε τροχιά επιστροφής. Δεν μπορώ να σας πω πότε ακριβώς, διότι αυτό είναι καθαρά θέμα των γιατρών και των επιστημόνων. Εγώ πάντα πιστεύω ότι δεν έχει σημασία αν το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο, αλλά ποιος βάζει το νερό στο ποτήρι. Στην προκειμένη περίπτωση οι επιστήμονες είναι αυτοί που βάζουν το νερό. Από αυτά που διαβάζω, νομίζω ότι έχουμε κάνει σημαντικές προόδους σε σημείο ώστε να μπορέσουμε κάποια στιγμή σύντομα να αρχίσουμε να προγραμματίζουμε ένα είδος επανέναρξης. 

Πιστεύω πολύ στην αμερικάνικη αριστεία και όλα όσα έχω αρχίσει να ακούω σχετικά με τα επιτεύγματα των επιστημόνων και την πρόοδο των γιατρών, με κάνουν να σκέφτομαι πολύ θετικά. Αν θα έπρεπε να στοιχηματίσω, κι αυτό είναι περισσότερο μαντεψιά παρά στοίχημα, θα έλεγα ότι στις αρχές Ιουνίου οι ομάδες θα μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο και ίσως να παίξουν παιχνίδια μόνο για την τηλεόραση". Κεκλεισμένων των θυρών δηλαδή. Για να δούμε...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ