15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κινούνται για ανταλλαγή δύο παικτών οι Πέλικανς

Οι Πέλικανς θέλουν να προλάβουν την λήξη προθεσμίας ανταλλαγών ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ και να αυξήσουν τις πιθανότητες για την είσοδο στα πλέι οφ και ήδη φαίνονται... ζεστοί στο θέμα να παραχωρήσουν με ανταλλαγή τους Τζέι Τζέι Ρίντεικ και Έρικ Μπλέντσο.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι δύο παίκτες που έχουν παραγκωνιστεί στον πάγκο το τελευταίο διάστημα και δεν υπολογίζονται ιδιαίτερα από τον τεχνικό των «πετεινών», φαίνεται πως είναι ψηλά στη λίστα με τα ονόματα για παραχώρηση μέσω ανταλλαγής.

Οι Πέλικανς θέλουν να χτίσουν την... αυριανή τους ομάδα γύρω από τον Ζάιον Ουίλιαμσον και θεωρούν ότι με αυτούς τους δύο παίκτες μπορούν να κερδίσουν σημαντικά μελλοντικά pick του draft ή ακόμη και παίκτες που μπορούν να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα. Βέβαια στο μυαλό υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Λόνζο Μπολ λόγω και της αγωνιστικής ανόδους του το τελευταίο διάστημα, όμως αυτό το σενάριο φαντάζει πιο μακρινό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι Πέλικανς επιθυμούν να στείλουν τον Ρέντικ πιο κοντά στην οικογένειά του που βρίσκεται στο Μπρούκλιν, ενώ όσον αφορά τον Μπλέντσο επιθυμούν να τον παραχωρήσουν, ώστε να δώσουν παραπάνω ευκαιρίες στους Ουόλκερ-Αλεξάντερ και Κίρα Λιούις Τζούνιορ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ