19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κινητοποίηση παραγόντων για να πιεστεί ο Λάσκαρης

Η χθεσινή ήττα από τον Κόροιβο έπεισε και τους πλέον αισιόδοξους ότι για τον Άρη πέραν των άλλων μπορεί να προκύψει άμεσα και αγωνιστικός κίνδυνος. Με απολογισμό πέντε νικών σε 14 αγωνιστικές, τις ομάδες που ακολουθούν να δείχνουν πως βρίσκονται σε άνοδο και με πρόγραμμα «βουνό» στη συνέχεια, ο κίνδυνος αυτός είναι ορατός.

 

Ο Νίκος Λάσκαρης είναι προφανές πως κερδίζει χρόνο. Με κάθε κόστος. Η συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Λευτέρη Αρβανίτη δεν αποσαφήνισε την κατάσταση αφού ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ακόμη δεν έχει ξεδιαλύνει το τοπίο, ούτε έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με τους ενδιαφερόμενους για το μάνατζμεντ.

 

Χθες το βράδυ, μετά το παιχνίδι με τον Κόροιβο, υπήρξε ευρεία συνάντηση παραγόντων της ομάδας που εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για το γεγονός ότι η ομάδα πορεύεται χωρίς την παραμικρή διοικητική υποστήριξη. Εσχάτως πάντως στη Θεσσαλονίκη φαίνεται να προκύπτει η προοπτική συγκερασμού των δύο προσπαθειών που επιχειρήθηκαν το τελευταίο διάστημα από Λευτέρη Αρβανίτη και Παναγιώτη Καπάζογλου έτσι ώστε να γίνει ακόμη μεγαλύτερη η πίεση προς τον Λάσκαρη αλλά και η αποτελεσματικότητα της προσπάθειας αλλαγής του σκηνικού.

 

Είναι προφανές όμως ότι καμία κίνηση δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς την έγκριση του Λάσκαρη που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

 

Υπάρχει όμως και το αγωνιστικό που αναπόφευκτα περνά επίσης σε πρώτο πλάνο. Χθες άνθρωποι που συμμετείχαν σε διοικητικά σχήματα και έχουν αποχωρήσει όπως ο κ.Αρβανίτης, συνάντησαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη και ζήτησαν εξηγήσεις για την ήττα από τον Κόροιβο. Η ομάδα ψάχνει ένα «ηλεκτροσόκ» αφού έχει μπροστά της ένα πρόγραμμα που δεν επιτρέπει καμιάς μορφής εφησυχασμό.

 

Θα παίξει κατά σειρά:

 

*Με Ολυμπιακό εκτός

 

*Με ΠΑΟΚ εντός

 

*Με Γυμναστικό εκτός

 

*Με Προμηθέα εντός

 

*Με Παναθηναϊκό εκτός έδρας μέχρι τα τέλη του Μάρτη.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ