22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κινητά στα αποδυτήρια της Ιταλίας!

Η Ιταλία νίκησε στους δύο αγώνες της για το "παράθυρο" του Σεπτεμβρίου την Πολωνία και την Ουγγαρία και έφτασε ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως ο Ρομέο Σακέτι είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του. Όχι για όσα έκαναν εντός γηπέδου, αλλά για τη συμπεριφορά τους έξω από αυτό.

Ποιο ήταν το πρόβλημα; Τα κινητά τους τηλέφωνα! Ήταν τόσο σοβαρό, μάλιστα, που ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας προανήγγειλε κυρώσεις.

"Θα έπρεπε να έχουμε διαφορετική προσέγγιση στο θέμα των social media και των κινητών τηλεφώνων", είπε πριν γίνει περισσότερο σαφής: "Μου είπαν, μετά από τις νίκες μας με Πολωνία και Ουγγαρία, ότι κάποιοι παίκτες χρησιμοποιούσαν τα κινητά τους τηλέφωνα στα αποδυτήρια στη διάρκεια του ημιχρόνου! Είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβαίνει. Θύμωσα πολύ.

Τώρα πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσει ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας. Ίσως στερήσουμε από τους παίκτες τα οδοιπορικά τους και τα πάρω εγώ!

Μια μέρα μπήκα στο πούλμαν, ήταν οκτώ άτομα μέσα σε αυτό και όλα είχαν τα κεφάλια τους κατεβασμένα και κοιτούσαν τα κινητά τους. Υπήρχε μόνο ένας Αργεντινός (ο Φιλόι), που δεν είχε το κεφάλι του στραμμένο στο κινητό του. Ξέρω, θα έπρεπε να μιλάω λιγότερο, αλλά έτσι είμαι εγώ".

Και πού να είχε κάνει και ήττες η Ιταλία...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ