20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κινγκς για Χαραλαμπόπουλο!

Στις κερκίδες του κλειστού της Πυλαίας βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ ένας παλιός γνώριμος του ΠΑΟΚ. Ο Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ, ο Μαυροβούνιος σέντερ, που έκανε μεγάλη καριέρα σε Ευρώπη και ΝΒΑ και στη δύση της φόρεσε και τη φανέλα του "δικεφάλου" πριν από οκτώ χρόνια, παρακολούθησε τον αγώνα με την ιδιότητα του σκάουτ των Σακραμέντο Κινγκς. Δουλειά την οποία ασφαλώς του έδωσαν οι φίλοι του Βλάντε Ντίβατς και Πέτζα Στογιάκοβιτς, που λύνουν και δένουν στο Σακραμέντο.

Όπως ο ίδιος ο Ντρόμπνιακ δήλωσε στη NOVA, είχε τα μάτια του στραμμένα στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος δεν έχει αφήσει αδιάφορες τις ομάδες του ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια κυρίως με τα κατορθώματά του με τις εθνικές ομάδες. Ο Ντρόμπνιακ είδε επίσης δύο παίκτες της Κάπο Ντ' Ορλάντο. Τον Λιθουανό Κουλμπόκα, για τον οποίον γίνεται αρκετός ντόρος φέτος σε Ευρώπη και ΗΠΑ, και τον Σέρβο Στογιάνοβιτς.

Στην Πυλαία πάντως δεν είχαν μόνον οι Κινγκς "μάτια" την Τετάρτη. Παρόντες ήταν επίσης σκάουτ από τους Λέικερς (Τσαν Πέλιστερ), Πέισερς (Τζον Τρέλορ), Χοκς και Τζαζ. Όλοι τους είχαν τα βλέμματά τους στραμμένα κυρίως στον Κουλμπόκα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ