15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κιλαζίδου, η πρώτη

Τη φανέλα του Παναθλητικού θα συνεχίσει να φοράει, και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών, η Χρύσα Κιλαζίδου.

Η 20άχρονη πλέι μέικερ αποτελεί την πρώτη παίκτρια που αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιό της με το συγκρότημα των Συκεών, ώστε να το ενισχύσει και την καινούρια χρονιά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ. «Ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη! Οι υψηλοί στόχοι της ομάδας, το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στο σύλλογο και η άψογη συνεργασία που είχαμε κατά την περσινή περίοδο αποτέλεσαν για εμένα τους κύριους λόγους για να παραμείνω. Είμαι σίγουρη ότι με την κατάλληλη ενίσχυση θα έχουμε και πάλι υψηλές προσδοκίες», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Παναθλητικού η Χρύσα Κιλαζίδου.

Η ανακοίνωση: «Ο Παναθλητικός Συκεών ανακοινώνει την ανανέωσης της συνεργασίας με την Χρύσα Κιλαζίδου. H 20χρονη play maker κατά την 1η της χρονιά στον Παναθλητικό είχε μια άκρως θετική παρουσία (σε18 λεπτά είχε: 5π., 2 ασ., 1 κλ.) κάτι που έκανε τον σύλλογο θα επιδιώξει την παραμονή της. Για τον σύλλογο αποτελεί την πρώτη κίνηση για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 ενώ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να συνεχιστεί η ενίσχυση της ομάδας, καθώς έχουν ήδη προσδιοριστεί οι μεταγραφικοί στόχοι του συλλόγου, που αποτελούν αθλήτριες με εμπειρία και πρωταγωνιστικό ρόλο σε ομάδες Α1 και Α2 Γυναικών».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ